WOKE UP IN SINGAPORE

mally.jpg

Da vi kom til hotellet i går natt fikk vi litt av en bakoversveis. Vi var veldig klar over at det vi booket i siste liten ikke skulle være annet enn et sted å skifte og sove mellom slagene, men ærlig talt det får da være måte på? Rommet lå lengst inni gangen i første etasje vegg i vegg med noe som utviklet seg til å bli en partybule utover natten. Fire grønne vegger, som jeg sverger beveget seg nærmere og nærmere hverandre og et bad som minnet meg om en eller annen Mcern do som vi løp innom i russetiden da vi holdt på å tisse på oss og ikke så en annen løsning. Wifi var jo selvsagt et kriterie, men når man får utdelt bunkeren var det null signal, sengen var 1,50 cm lang med andre ord til og med for kort for en som meg... Vi plasserte en råtten skinnkrakk i fotenden som vi endte opp med å ta stein, saks, papir om for å slippe å hente den borti hjørnet hver gang den skled bortover de fete flisene i løpet av natten. 

mally.jpg

Hva feiler det hotell som har flatskjerm på rommet, men ikke håndsåpe eller vindu? Hvorfor broderer man hotellnavnet på håndklærne i stedenfor å bruke pengene på å betale for varmtvannstanken? En annen ting som irriterte meg da vi ankom hotellet var at resepsjonen var full av mennesker, både turister, folk som ikke hadde noe bedre å gjøre og de ansatte.  Og alle satt å lo av en brisen liten mann som helt klart ikke visste bedre hverken med eller uten alkohol. Det var åpenbart at han slet med noe og at dette underholdt dem, provoserte meg.

mally.jpg

Heldigvis var vi så slitne at vi sluknet etter vi hadde fjernet et stankelbein eller to fra taket, dusjet over doen (ja dusjen er over doen), blitt vant med den snorkende naboen og funnet en ok styrke på viften som forresten var så full av lo at jeg tok på meg solbriller for å regulere den.

mally.jpg

Da vi stod opp fordi vi rett og slett ble mer slitne enn uthvilte av å oppholde oss i den grønne bunkeren med dårlig energi, tok jeg på meg forhandlingsblikket mitt og spaserte ut til resepsjonen. Ikke lengre enn ett minutt senere kom jeg tilbake til rommet med ny romnøkkel og et smil hvor det stod oppgradert=check!