GARDENS BY THE BAY

mally.jpg
mally.jpg

Brukte hele dagen i går på å gå rundt gjennom de forskjellige bydelene. Man blir ikke kjent i en by med mindre man går seg vill. Startet i Little India, og vandret videre til Haji Lane hvor vi først prøvde oss på en katte cafe hvor de serverte cupcakes, kaffe og kattekos. Jeg er allergisk mot cupcakes og han jeg er sammen med tåler hverken pelsen eller synet av katter. Så vi fant fort ut at en Mexican brunch passet oss bedre.

mally.jpg

Etter en spicy nachos i en koselig bakgate, vintage titting og en lang spasertur nedover mot havnen, var vi endelig fremme ved Gardens By The Bay. Singapore er full av fancy bygninger, men samtidig veldig grønt og fint og det liker jeg. Byen har også begynt å pynte seg til jul, jeg dro ikke hit for å få julestemning, men det har jeg nå! Tenk at det er under fire uker til julaften!

mally.jpg
mally.jpg

Ble ikke tidenes thanksgiving feiring på meg i år. Føles litt rart siden dette har blitt en tradisjon for meg nå. Håper de av dere som feiret hadde en deilig middag med venner og familie!  Min middag var en pose cashew nøtter og potetgull på flyet i skikkelig turbulens. Dere vet når flyet mister høyde og man føler man faller tusen meter rett ned? Ja, så i år var jeg i hvert fall ekstra takknemlig for å lande. Det er mye man skal være takknemlig for, og det er fint å ha en dag i året hvor man kan fokusere på akkurat det. Den store mektige middagen tar jeg igjen neste år!

mally.jpg
mally.jpg