LAZY AFTERNOON

mally.jpg

En rolig og fin torsdag er snart over. Frokost på Cafe Organic, lunsj på Earth Cafe, en ettermiddags snack langs bassengkanten hos The Straw Hut etterfulgt av en tur på et marked hvor jeg fikk prutet til meg et par hvite slengbukser.

mally.jpg

Er ikke dette stedet kult? The Straw Hut ligger bortgjemt i en av Seminyaks bakgater. Et avslappende sted å runde av dagen, i hvert fall nå som det er lav sesong her. Kan tenke meg at dette bassenget er fylt med oppblåstbare svaner og paraply drinker på sommerstid. Alt vi trengte var noen salte edamame bønner og litt cola light i ettermiddagsheten.

mally.jpg

Nå har vi nettopp tatt en dukkert og skal straks hente litt take away på på en fresh sjappe borti gaten her hvor vi bor, før vi må pakke bagen for en liten "ferie" fra "ferien". Vel jeg ser egentlig ikke på dette som en ferie, jeg er på reise. Det er faktisk to helt forskjellige kategorier. Men det kan vi ta senere. Det irriterer meg at jeg blir mer og mer engstelig for å fly. Kanskje ikke så rart med all den uroen som skjer akkurat nå.. Fikk forresten tidenes mest beroligende setning på whatsapp her om dagen: Ikke vær redd for å fly, tenk på Kardashians, de flyr jo hele tiden! Det er bestevenninnen sin det! Det er jo sant, ingenting å bekymre seg over. Skjer det noe med dem så får vi jo det levert på døra! Snakkes fra et annet sted!

mally.jpg