OUTDOOR OFFICE

mally.jpg

Startet dagen hos Cafe Organic i Seminyak. Et altfor innbydende kokosnøttskall fylt til randen med acai, mango, glutenfri granola, banan, jordbær, kokosflak, mandler og chiafrø ble min frokost! Kaffe og lemonade ble det selvfølgelig også. Min bedre halvdel slukte en breakfast-burrito med masse grønt og godt før jeg rakk å fange et bilde av det!

mally.jpg

Vi ble sittende en stund å skravle, planlegge og holde på med hvert vårt. Det kan sikkert til tider virke som jeg bare reiser og koser meg. Men som endel av den kreative verdenen jeg ha valgt å  delta i, så har jeg alltid en haug med prosjekter, ideer og planer som jeg jobber med. Det er faktisk veldig sjeldent jeg slapper helt av. Jeg sitter alltid å grubler, skriver og planlegger uansett hvor jeg befinner meg i verden.

mally.jpg

Etter mye om og men har vi bestemt oss for å ta en liten tur et annet sted et par dager. Når jeg befinner meg i Asia og det dukker opp muligheter for å se andre destinasjoner for en billig penge, takker jeg ikke nei. Gjetter dere hvor jeg skal? Hint: Veldig ulikt Bali, kun en kort flytur unna, lite men stort, asiatisk men vestlig, spektakulært, annerledes og kult?

mally.jpg