RAYS OF SUN

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Da vi reiste var vi to, så ble vi fire for og så bli tre, plutselig var vi fire igjen og nå er vi bare to. Jeg er så glad for at jeg har fått vist, delt og opplevd en av favoritt destinasjonene mine med noen av favoritt menneskene mine. Dagene er like her samtidig som vi gjør så utrolig mye forskjellig hele tiden. Vi har spist masse god mat, vært på endel roadtrips, fulgt med på surferne langt der ute, drukket kokosvann i solnedgangen, prøvd ut alle de forskjellige variantene på Nalu Bowls, lett etter hemmelige strender, spist happy hour sushi, sunget julesanger, trasket gjennom jungel og risåkre, drukket altfor sterk kaffe, klappet og matet gate hunder, lest bøker og snakket om dem, fått nye venner, hatt latterkramper, fått solstikk, spist store mengder sjokolade og så mye mye mer. Bali eventyret fortsetter, håper dere vil følge med!