7 THINGS TO DO ON A SUNDAY

1. Selvpleie: Fjern avflasset neglelakk og legg på ny. Ta en lang varm dusj og smør deg inn med en deilig bodylotion. Avslutt med hårkur og ansiktsmaske mens du ser på siste episode av yndlingsserien din eller sett av tid til å lese en bok.

2. Back-up: Sjekk hvor lenge det er siden du tok back-up av mobilen og siden du oppdaterte pcen din. Dette kan ta tid og er derfor en typisk ting man kun har tid til på søndager.

3. Oppdater: Oppdater deg selv på nyheter, sladder og det du interesserer deg for. Slik at du føler deg à jour når uken begynner. Det er også viktig å holde seg oppdatert på andres liv, send en melding til en du ikke har hørt fra på en stund.

4. Matlaging: Lag hjemmelaget granola som du kan spise til frokost de neste dagene, planlegg en deilig lunsj å ta med på jobben eller lag noe snadder du har lyst på til kvelds. Hva med vafler eller cupcakes?

5. Organiser: Lag en liste med alt som skal gjøres i løpet av uken og prøv og fordel det utover slik at det ikke blir for mye å gape over. Etterpå kan du organisere hjemmet ditt slik at ting som å vaske klær, bytte sengetøy eller støvsuge huset ikke henger over deg når mandagen kommer.

6. Gå en lang tur: Frisk luft gjør mye for sjelen. Gå deg en lang tur, luft tankene alene med avslappende musikk eller ta med en venninne du ikke har skravlet med på lenge!

7. Planlegg uken: Lag en god gammeldags ukesplan og fordel det som må gjøres og det du vil gjøre utover de ulike dagene. Sørg for å få gjort ting som henger over deg så fort som mulig og så må vi ikke glemme at det er viktig å ha noe å glede deg til også!