DREAMY DAYS IN THE JUNGLE

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Jeg foretrekker strand fremfor basseng. Men når bassenget ligger i terrenget på denne måten finnes det nesten ikke noe mer eksotisk og innbydende. Jungelen på Bali har de fineste infinity-pools som strekker seg utover de bratte skråningene og innover i det frodige landskapet. Vannet sildrer over kanten hvor du kan hvile hodet og se langt innover i jungelen forbi elver, planter og gigantiske grønne trær. Vi tilbrakte dagen på Jungle Fish i Ubud, en liten perle inni jungelen som krever litt research. Det er så mange kule steder her, men man må gjøre en innsats for å finne frem til disse hemmelighetene, hvis ikke er det fort gjort og havne mellom mas og kjas i Kuta. Som sagt så holder jeg på med en liten Bali guide, som forhåpentligvis vil hjelpe de av dere som i fremtiden vil ta turen hit. Jeg kan love dere de kuleste opplevelsene, hvis dere lover meg å besøke Bali.