7 THINGS YOU NEED TO SURVIVE A LONG FLIGHT

1. Nakkepute: Helt klart undervurdert! Nakkeputer redder meg på lange reiser, hvem vil vel henge med hodet når man kan slippe? Ja, det er irriterende å drasse rundt på den, men uten tvil verdt det på en titimers flight!

2. Sovemaske: Jeg glemmer ofte min egen og må derfor bruke solbriller, men jeg foretrekker å gjemme meg bort når jeg sover i offentligheten og derfor er sovemaske midt i blinken. Dessuten er den veldig praktisk når den enerverende sidemannen bestemmer seg for å  lese midt på natten.

3. Lesestoff: Absolutt et must på lange turer. Jeg har alltid med meg et blad eller to i tillegg til et par bøker. Utrolig hva man får tid til å gjøre på et fly, jeg leser aldri blader så nøye som jeg gjør når jeg flyr. Har tatt meg selv i å lese horoskopet til folk jeg vet er født i et stjernetegn som jeg selv ikke kjenner til, for eksempel en gammel naturfagslærer.

4. Musikk: Jeg har alltid en ny deilig spilleliste og fullt batteri på iphonen for å slappe av og koble ut og i tilfelle jeg havner ved siden av en som kjøpte en 10 pakk med tyggis på taxfreen.

5. Snacks: Man trenger alltid noe å knaske på når man sitter helt stille og teller ned til landing. Jeg må allitd kjøpe med mitt eget i og med at kroppen min ikke tillater fast-food varianter som befinner seg på flyplasser. Derfor ender jeg ofte opp med nøtter, granolabarer, tørket frukt og sjokolade!

6. Fuktighet: Hvem vil vel komme til en ny destinasjon med hender så tørre som sandpapir? Jeg må allitd ha med meg håndkrem, fuktighetsspray og vann! En liten dose med hydrerende og naturlig kosmetikk som gir deg det du mangler på en titusenmeters høyde.

7. Notatbok og penn: Jeg får alltid de beste ideer (synes jeg selv) når jeg er ute å flyr. Derfor er det veldig viktig for meg å alltid ha en notatbok og en penn lett tilgjengelig slik at jeg kan skrible ned det som faller meg inn der og da!