FOREVER FIELDS

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Langt grønnere enn andre steder. Lag på lag nedover i terrenget er det dandert stier med risplanter som strekker seg så langt øye kan se. Det ser ut som en menneskelig, grønn maurtue ombringet av slyngende palmertrær og frodig jungel. Solbrune balinesere med blinkende øyne og smilehull balanserer kurver på skuldrene mens de trasker barbeint nedover i landskapet. De spisse stråhattene skjermer dem for solen og sørger for at de får gjort jobben sin som vil etterlate dem med god karma. En oversiktlig labyrint av spisset gress er alt jeg kan se. Jeg tar av meg skoene for å gjøre akkurat som dem, sette mine spor i marken. Hvordan kan man bli så møkkete under føttene av noe som i utgangspunktet er så rent? Jorden smelterunder tærne mine mens jeg vandrer innover en av Ubuds mange risåkre.