CLEAR CAFE - UBUD

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Hvis du noen gang skulle reist til denne indonesiske herligheten av en øy, og tatt turen ut i jungelen er dette det perfekte lunsj stedet. Clear Cafe ligger rett overfor en bro i Ubud med utsikt utover det fantastiske grønne og frodige landskapet. Da jeg gikk igjennom cafeen fikk jeg en følelse av at det var slik Tarzan ville bygget sitt hus i et tre. Clear Cafe er fordelt utover tre nivåer i tropiske farger som turkis, gul, lilla, mint grønn og rosa. På menyen har de alt fra sushi til raw pizza, breakfast burrito, sweet potato fries, spicy thai supper, wraps, sjokolade kaker og coconut milkshake. Atmosfæren var utrolig avslappende, mennesker i yoga bukser lå henslengt over alt med bøker, smoothies og pannekaker mellom hendene. Helt klart verdt et besøk, hit skal jeg tilbake!