IN BETWEEN CLIFFS

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Tærne mine skle i det jeg satte foten på de spisse glatte steinene i naturens trapp ned til stranden som vi så vidt kunne skimte. Gulvfargede sandkorn mellom store herjede steiner geleidet oss mellom klippene. Naturens kunst, det er akkurat det jeg elsker ved Bali. Bølger så turkise som manken til en My Little Pony med hvitt trylleskum bruste inn under fjellsiden. Vi snek oss rundt de majestetiske blokkene, skyndte oss så ikke bølgene rakk å ta oss med ut. Mørke små huler med fuktige vegger hvor fugler og krabber strevde med å opprettholde hjemmet sitt mellom slagene av naturens krefter. Så magisk, så fascinerende men likevel så avslappende. Tidevannet hadde trukket seg tilbake siden vi satte føttene på stranden. Vi kunne nå prøve en ny rute rundt den ene klippen som ene og alene stod som støpt i sanden. En enorm kalkhvit steinvegg stod over oss formet som en C tegnet av en skjelven barnehånd. Ved foten lå den mest perfekte sandstranden jeg noen gang har sett. Frykten for at den kunne velte over oss gjorde følelsen av å være der enda bedre. Jeg kastet av meg kimonoen og forsvant ut i bølgene med kamera i hånden.