ARRIVED IN BALI

mally.jpg

Etter endel timer i høyden med tørr luft, tepper som gir deg elektrisk hår bare du ser på dem og flymat som til sin store overraskelse var en liten indisk kompott var vi omsider fremme i Indonesia. Jeg rakk å se to filmer som i mine øyne var så dårlige at man bare kan se dem på en strekning hvor du er bundet fast i 10 000 meters høyde, vi snakker Jurassic World og komedien Focus. Visum opplegget hadde en ny vri og før vi visste ordet av det inhalerte vi balinesisk luft og var på vei til hotellet vårt.

mally.jpg

Å være tilbake føles veldig riktig. Maten, menneskene, fargene og temperaturen er som den skal. Earth Cafe smilte til meg da vi ruslet forbi og før jeg rakk å si kokosnøtt, var jeg halveis nedi en tallerken med Nori Maki, avokado toast, bokhvete nudler og pannekaker med en sirup som var så søt at Ritter Sporten jeg spiste på flyet burde smyge seg ned i drinksvognen igjen.

mally.jpg

Det føles som jeg var her i går. Noe som i bunn og grunn er sant siden jeg kom hit i forgårs... Mye har forandret seg siden sist, flere cafeer, hoteller og restauranter har åpnet. Jeg gleder meg til å oppdage nye hang-out spots, spise mat laget fra bunnen av, surfe og ta bilder. Jeg håper dere holder ut med et innlegg her og et innlegg der. Jeg prøver og finne tilbake til balansen etter å ha beveget meg igjennom fire tidssoner de siste to ukene. Litt pilates og papaya bør gjøre susen, jeg er straks tilbake.