36 HOURS IN MILAN


Ettersom været ble dårlig og formen dessverre også deretter bestemte vi oss for å hoppe på toget til Milano. Sjekket inn på et tilfeldig hotell med deilige badekåper og hotell frokost i toppklasse. Vi snakker blant annet glutenfrie sjokolade croissanter!

mally.jpg

Tenkte jeg skulle gi meg med den iskremspisingen, men dajeg ankom Milano fantes det jo enda flere varianter og jeg føler meg ansvarlig for å teste ut alle smakene jeg kan, når jeg kan. Så det ble fort: pasjonsfrukt, pistasj, bjørnebær, mango, sitron, sjokolade med mango saus, mojito gelato, bringebær, jordbær, ananas og appelsin. Jeg overdriver faktisk ikke en gang, men når man har to visdomstenner som egentlig aldri skulle komme frem, men som plutselig ville ut på en og samme utenlandsreise så var dette akkurat den medisinen jeg behøvde.

mally.jpg

Litt grått vær og noen dråper med regn gjorde ikke byen noe mindre tiltrekkende. Stilige mennesker lunsjende på freshe cafeer blant monumenter og designer butikker.

mally.jpg
mally.jpg

Detaljer, utsmykninger og kunst gjenspeiler byens personlighet. Milano har enormt mange kule restauranter og ting å oppleve, men det krever litt interesse og nysgjerrighet for å finne frem til perlene i denne byen.

mally.jpg

Oppgitt over å få selfiestanger i hodet og etter å ha funnet en stor melkesjokoladebit i sorbeten min, som servitøren kalte for en ERROR, ruslet vi videre rundt i byen på jakt etter en Indisk vegetar restaurant jeg hadde googlet meg frem til. Jeg fikk meg en god latter da vi måtte melde oss inn i et hinduistisk yoga tempel for å kunne spise der. Stemningen var helt annerledes enn jeg hadde sett for meg, men utrolig herlig og super god mat! Fikk skikkelig ro i sjela under måltidet, hadde liksom ikke noe annet valg. Hare Krishna!

mally.jpg