BLUE EYES

mally.jpg

Vi hadde tidenes verste dag her om dagen. Solen stod midt på himmelen, taket på bilen var nede, vi var på god vei mot Malibu og hadde hele dagen foran oss. Plutselig stoppet bilen, og der stod vi. Midt på motorveien langs kysten og selvfølgelig i den midterste filen. Menneskene i bilene bak oss begynte å hoie og skrike som sultne og tissetrengte The Sims mennesker med altfor lave verdier. Har dere det også sånn at hvis en ting går galt så går alt som følger galt også? Slik pleier det i hvert fall å være for meg og denne dagen var intet unntak, dominoeffekten var i gang.

mally.jpg

Tre jenter med altfor blondt hår for motorstopp og bil problemer, trasket langs highwayen med kjølevæske, olje og is i hendene. De eneste som ville hjelpe oss var gutter med større selvtillit enn selvinnsikt og hjerne. Det var mye "jeg bretter opp skjorta, lener meg over panseret mens jeg later som jeg fikser bilen, men i stedenfor spør om nummeret" ute å gikk.
Da vi omsider ble hentet og heist opp av tauebilen,  hang vi etter i 90 grader som tre blide 8-åringer på tivoli.

mally.jpg

Da vi endelig kom hjem møkkete, solbrente og slitne var det tid for BBQ på taket. Planene var en rolig kveld uten mas, men vi havnet plutselig midt inni en latin amerikansk familie fest. Avsluttet dagen med vannmelon, jordbær, veggie burgers, hummus, sweet potato chips, sjokolade, maiskolber, avokado og latterkramper til søvnen tok oss.