ACAI WEDNESDAY

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Jeg har sett et par filmer mens jeg har vært her i LA som jeg har lyst til å anbefale til dere. The Walk så vi i en altfor behagelig kinosal. En sal med de mest komfortable setene, det skulle litt til for å komme seg opp og hjem da filmen tok slutt. Hvis det er sånne seter man får når man bestiller billetter til maraton-kino med Ringenes Herre, så kan jeg revurdere det. The Walk er filmen for deg som liker filmer som er basert på sanne historier og som takler å bli pint med nervepirrende scener. Å gå på line mellom Twin Towers er til å bli svett i hendene av. Vi har også sett filmen Beasts of No Nation, en fantastisk sterk og voldsom krigsfilm som tar for seg det å være barnesoldat. En grusom historie som bare er en film for oss, men faktisk en virkelighet for langt fler enn jeg tør å tenke på! Har du tid så ta deg en tur på kino å se The Walk eller klikk deg inn på Netflix for Beasts of No Nation.