I AM HAPPY

Her om dagen var vi ute og spiste på en vegansk restaurant i Santa Monica. Cornelia introduserte oss til et vennepar av henne som har endel fellesnevnere med meg når det kommer til mat. Fantastisk deilig å spise med andre som er like krevende som meg selv, hvis ikke verre. Herlig og for engangs skyld ikke være den eneste som må ta fra hverandre en rett for så og sette den sammen igjen. LA har utallige valg av freshe restauranter, ingenting jeg har mer lyst til enn å spise meg igjennom denne byen.

mally.jpg

Cafe Gratitude for eksempel falt veldig i smak hos meg! Laid-back stemning, fargerike mennesker og fantastisk god mat. Jeg slukte i meg en "I AM HAPPY" som er en glutenfri wrap laget av blant annet soltørkede tomater med hummus, falafel, spinat, oliven og zucchini med spicy tahini dressing! Raw food på sitt aller beste!

mally.jpg