THURSDAYS HIKE

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

For et par dager sidengikk vi mellom byene Vernazza og Corniglia, en utrolig forfriskende tur i høyden, med fantastisk utsikt. Er så fint når man kan se flere av byene samtidig, de ligger så perfekt plassert i terrenget. Cinque Terre er akkurat sånn som jeg har forestilt meg, bare hakket mindre og mer folksomt. Jeg visste at dette var en turistfelle og er veldig glad for at jeg valgte å dra hit denne tiden på året. Tør ikke forestille meg hvordan det er her i juli.. ikke rart noen av stiene er under utbedring. Utrolig at disse byene er kapable til å holde både seg selv og folkemengden over vannet. Med så mye deilig mat og spiseglade turister kommer det til å gå galt før eller siden. Glad jeg har krysset dette av listen min, men dere skal ikke se bort i fra at jeg tar en tur tilbake en gang i fremtiden. Har valgt meg ut to favoritter blant byene, som jeg har veldig lyst til å hilse på igjen.