THE WARMEST COLOR

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Jeg elsker LA. Menneskene, stemningen, mulighetene og energien. Jeg har vært her et par ganger tidligere og må innrømme at jeg synes byen er ganske uoversiktlig og rotete. Man må jo bo seg til i alle byer og så fort man er nødt til å ta seg rundt på egen hånd er det klart man blir mer kjent. For en som er vant til å gå fra a til b i New York blir avstandende store og dette har jeg et slags hat-elsk forhold til. Jeg hater at man er avhengig av bil, men elsker roadtrip følelsen og friheten av å kunne kjøre hvor man vil. Klart stemningen er litt annerledes i en kabriolet med funky musikk, mens solen skinner og vinden leker med håret, sammenlignet med kø på drammensveien i skumringståka med duskregn og rumpevarmer på full guffe. Det er gøy å ha venner som bor eller er fra andre steder i verden enn en selv. Det å få muligheten til å se en by fra en "insiders" perspektiv er noe jeg elsker! Stas å få servert det man er på jakt etter, men som er vanskelig å finne. Cornelia, Anniken og jeg er en kreativ liten bande som snakker i munnen på hverandre grunnet over engasjerende samtaleemner, like interesser og sprakende ideer. Dagene er lange og innholdsrike, men samtidig veldig avslappende og rolige. Vi nyter godt av hostellet til Corn med et hjerte av gull. Good vibes only!