SUNSET SEEKER

mally.jpg
mally.jpg
mally.jpg

Solen glimter gjennom persiennene som svaier rolig i vinden. Brisen fra havet fører palmene inn i en rolig dans med seg selv og fuglene som flakser forbi. Taket på bilen er nede, hendene våre strekker seg ut og opp i det fri. På radioen spilles sang etter sang mens vi synger med. Noen vers kan vi, andre bare later vi som. Inne på supermarkedet kaster vi ting etter ting oppi handlevognen mens vi skravler og ler. Bringebær, taco, kokosvann, avokado, vannmelon, granolabarer, farris, vegetarburgere, potetgull og gresskar. Det er tid for lunsj og vi gleder oss! Senere rusler vi langs stranden, samler det vi kan av dagens siste solstråler. Mennesker sykler forbi med turkise, rosa og babygule sykler. De ser lykkelige ut, så deilig! Men det er jo vi også vel? Her vi sitter med sand mellom tærne og kjenner energien som strømmer inn fra alle kanter. California altså, dette kan vi like.